Stilig, praktisk og effektskapende innredning til hotell, restaurant og konferanse. Vi hjelper deg fra idé til ferdig prosjekt.


Design og Layout

Det er viktig å skape en atmosfære som deres gjester vil trives i, og som de ønsker å komme til bake til. Vi gjør visjonen til virkelighet og utvikler eksisterende innredningskonsepter, eller å tar fram nye unike konsepter til deres prosjekt.
Både design og layout er avgjørende for hvor hyggelig og funksjonelt ett miljø blir. Vi vil utnytte alle muligheter lokalet tilbyr.


Prosjektledelse

For at prosjektet skal flyte best mulig, er vår dedikerete prosjektledere med fra start til slutt. Vi kjører prosjektet og har kontakt med utbygger og leverandører slik at alt går som planlagt. Det er full fokus hele tiden, og vi gjør alt for å nå målet.


Montering

Vårt samarbeid går fra første møte til ferdige rom. Dersom hotellet er større og man vil renovere i etapper eller driver en restaurantkjede og har mange prosjekt på gang kan vi lagre større volum av varer slik at priser og leveringstider kan gå ned. Så ser vi til at innredningen monteres korrekt og til rett tid.

Ulike rom krever ulik innredning

Det er mange hensyn å ta når man skal innrede forskjellige rom. Vi har samlet våre beste tips til innredning av hotell, restaurant og konferanselokaler nedenfor.