Hotellinnredning, restaurant-innredning
& konferanse-innredningOm


Design

Med egne interiørarkitekter og erfarne prosjektledere hjelper vi deg å finne riktig design med tanke på utseende, funksjon og pris.

Prosjektledelse

Ett godt gjennomført prosjekt krever stort engasjement. Vi bruker med mye tid på prosjektet ditt slik at du får tid til å gjøre andre ting.

Vi skaper miljø


Dine ønsker, gjestenes behov og lokalets egenskaper sammen med vår erfaring og kunnskap, er grunnlaget for at vi sammen skaper ditt drømmelokale. Room2Room designer, konstruerer, produserer, kjøper inn, administrerer logistikken, pusser opp overflater og installerer hotellinnredninger, restaurantinnredninger og konferanseinnredninger.


Room2Room er en del av Hestra Gruppen, som med egen produksjon av platemøbler og metallinnredning er en av Nordens ledende butikkinnredere. Hos Hestra Inredninger produserer vi fast innredning som restaurantsofaer, bardisker, resepsjonsdisker, sengegavler etc. Hos Ricana produseres det barhyller og annen spesial metallinnredning. Med våre egne arkitekter og designere produserer vi akkurat det du ønsker. 


Uansett om du ønsker eksklusiv interiørdesign fra kjente designere eller spesiallaget restaurant- eller hotellinteriør, sørger vi for at du får det du har bestilt.