Konferanseinnredning - Gjør det beste ut av konferanselokalene deres

Konferanseinnredning for kreativitet og konsentrasjon

Et godt konferanserom skal ha fokus på kreativitet og konsentrasjon, og ikke minst må du kunne sitte komfortabelt lenge. Pene konferansestoler med god polstring og høy komfort er derfor en forutsetning dersom du ønsker å holde engasjementet på topp over lengre tid.

Konferanseinnredning må velges ut i fra formålet. Et stort konferanserom på et hotell skal innredes på en måte, mens et mindre grupperom bør være møblert på en annen måte. Det er viktig å tenke gjennom hvordan rommet skal brukes, og hva man ønsker at rommet skal signalisere, og innrede deretter. I store konferanserom er det mest hensiktigsmessig å bruke enkle sammenleggbare konferansebord, med bordplate som passer med farger i resten av rommet. I mindre rom, hvor man ikke må møblere om, kan man bruke et fast konferansebord med el-uttak.

Lyd og Lys

Lyd og lys er to viktige elementer i et hvilket som helst miljø, men det er nok enda viktigere når en skal innrede et konferanserom. Gardiner i form av blendingsgardiner og transparente voiler/stores beskytter ikke bare mot sterkt sollys, de absorberer også mye lyd, og de bidrar også mye til å skape en hyggelig atmosfære. Når det gjelder lyddemping er det også viktig å velge gulv og tak som bidrar til et stille "lydbilde".

Belysningen må også kunne varerieres ut ifra aktiviteten i rommet. Lyst for lesing og diskusjoner, og mørkt når man skal se en presentasjon. Ofte er det bra med almennbelysning kombinert med LED belysning, punktbelysning med spotlights og dekorativ pendel belysning for å skape atmosfære.

Velg rett farge

Farge er et annet aspekt som påvårker sinnet vårt. Generelt velger man sterkere farger i mindre grupperom for å fremme kreativiteten, og dusere farger i store konferanserom som skjerper konsentrasjonen.

Det er stor forskjell på å innrede en restaurant kontra et hotellrom, men her gjelder også 60/30/10-regelen. Det gyldne snittet og Halo-effekten er anvendlig i alle tilfeller. Les mer om dette på vår tips-side om hotellinnredning.


Prosjekter

Hotellinnredning, restaurantinnredning og konferanseinnredning i hele Skandinavia. Et utvalg av våre avsluttede prosjekter. Vi høres!Tjenester

Design, konsept, layout, prosjektledelse og montasje. Vi er med fra start til slutt.
Visste du? Gjennom våre søsterselskap Hestra Inredningar og Ricana har vi egen produksjon av planmøbler samt metallinnredninger.