Restaurantinnredning - Hvordan skape et flott restaurantmiljø

En attraktiv restaurant er viktig for restaurantens omsetning. Maten og personalet er antagelig det viktigste, men uten en god gjennomtenkt restaurantinnredning, blir det liten eller ingen fremgang for restauranten.
En flott restaurantinnredning skaper et attraktivt miljø som lokker gjester inn og som blir, og kommer tilbake. Innredningen skal reflektere menyen og målgruppen. En fransk bistro skal ikke se ut som ut en japansk restaurant.

Restaurantinnredning - Planløsning og valg av møbler

Når du planlegger utformingen av restauranten, er det mange aspekter du bør huske på. For å spare penger bør antall seter maksimeres. Avhengig av type restaurant, må du skape riktig grad av intimitet i rommet. Planløsningen må også utformes på en slik måte at serveringen fungerer for personalet, for da blir det også bra for gjestene.

Når det gjelder møbelvalget er det viktig å tenke på slitasje. Bord, stoler og soffaer slites fort i en populær restaurant. Det er derfor viktig med slitesterke tekstiler og kontstruksjoner, så det holder i mange år. Å skifte utslitte møbler tærer ikke bare på budsjettet, men også på tålmodigheten og gjestenes opplevelse.

Belysning og akustikk

Belysningen skal komplementere og smelte inn i interiøret. Det er viktig med justerbar belysning for å få den riktige atmosfæren. Det er også viktig at det ikke blir for mørkt slik at gjestene ser sin mat, eller at belysningen ikke er blendene. Dempet belysning gir en avlappet atmosfære, og lysere belysning gir mer stimuli for samtale og mingling.

Sist men ikke minst må man tenke på akustikk. Et behagelig lydmiljø hvor gjestene lett kan prate med hverandre er viktig. Detaljene spiller alltid en viktig rolle for helhetsinntrykket.

Restaurantinnredning er ikke kun møbler, men lys. Lys og en god planløsning er minst like viktig for å skape et vinnende helhetsinntrykk.


Prosjekter

Hotellinnredning, restaurantinnredning og konferanseinnredning i hele Skandinavia. Et utvalg av våre avsluttede prosjekter. Vi høres!Tjenester

Design, konsept, layout, prosjektledelse og montasje. Vi er med fra start til slutt.
Visste du? Gjennom våre søsterselskap Hestra Inredningar og Ricana har vi egen produksjon av planmøbler samt metallinnredninger.